DAPTIQ - det nye univers for industri 4.0. DAPTIQ løsninger kan integreres i mange forskelligartede miljøer. Den forbedrede effektivitet og pålidelighed af arbejdsgangene på tre afgørende områder – og frigøre yderligere optimeringspotentiale og større sikkerhed og tryghed for den pågældende virksomhed.

Læsestation DAPTIQ

Læse Station DAPTIQ af STAHLWILLE har omdefineret aktiv kontrol. I applikationer hvor regelmæssig kontrol for fuldstændighedens skyld er uundværlig, giver dette system meget bedre sikkerhed og effektivitet.

 

Detaljer

MANOSKOP® 766 DAPTIQ

Ved brug af det integrerede trådløse modul MANOSKOP© 766 DAPTIQ kan man kommunikere indbyrdes med andre værktøjer, applikationer og PPC’en, og på denne måde modtage instruktioner og indstillinger. En idéel løsning i produktionsmiljøer med relevans for Industri 4.0.

 

Detaljer

SmartCheck DAPTIQ

SmartCheck DAPTIQ momenttesteren har bruger RFID teknologi til at genkende andre værktøjer når de er indenfor rækkevidde. Dette frigør brugeren overflødige processer, garanterer hurtigere kontrol og sikrer at aflæsningerne altid er korrekte i forhold til værktøjet der inspiceres.

Detaljer

perfectControl DAPTIQ

Det automatiske kalibreringsanlæg PerfectControl DAPTIQ er nemt at integrere I CAQ systemer via TORKMASTER softwaren, og leveres og er udstyret med RFID læser for at sikre defekte værktøjer. Dette øger hastigheden i kalibreringslaboratoriet og sikrer maksimal effektivitet.

 

Detaljer

TORSIOTRONIC DAPTIQ

STAHLWILLE is continuing to add to its DAPTIQ range. Products that promise to deliver added value to customers in connection with networked production will, in future, always be available as DAPTIQ versions. The TORSIOTRONIC is the first in the list.

 

Details

(copy 1)

 

Noget, der kan være digitaliseret vil blive digitaliseret. Noget, der kan være forbundet med hinanden vil være sammenkoblet. Det er essensen af den nuværende megatrend mod digitalisering. Hvad betyder det for STAHLWILLE? Den fjerde industrielle revolution er at have en betydelig indflydelse på aktiviteter inden for STAHLWILLE. Som en førende innovator og pioner inden for drejningsmoment teknologi, har vi udviklet vores drejningsmoment værktøjer, måling enheder, kalibrering enheder og softwareløsninger ud fra et strategisk synspunkt i et stykke tid. Men hvad skal vi gøre for at reagere på tanken om netværk arbejdsprocesser i produktion og service? Hvordan vi reagerer på de udfordringer, produktion tilsyn og kontrolsystemer? Svaret er ganske enkel: gennem vores strategiske» industri 4.0 «tilgang!

Vi har taget en rolle som pionerer og dette har igen ført til nye stier. Resultatet af dette er DAPTIQ, vores nye etiket for interconnective systemer som STAHLWILLE gjort for at give brugerne mulighed at høste fordelene af digitaliseringen og øge effektiviteten og processen kapacitet ved at integrere dem i deres egne systemer. Dette er vores første DAPTIQ portefølje er beregnet til at vise dig de smarte løsninger, vi har i øjeblikket ledige – enten i feltet af drejningsmoment værktøjer eller aktiv kontrol i værktøj storagesystemer. Vi ser allerede frem til at udvikle mere netværk og integration-kompatible løsninger sammen med dig. Vi håber du finder inspiration i sammenkobling DECOUVRIRE her. Lad DAPTIQ fange din fantasi!

Digital Asset

At være i stand til at knytte værktøjer til en kundes digitalt netværk er en afgørende benefi t til kunden. Dataudveksling, opbevaring, arkivering og evaluering producere større niveauer i sikkerhed og effektivitet – ikke kun i produktion og vedligeholdelse, men også i værktøj asset management.

 

Produktteknologi

Navnet 'STAHLWILLE' er et andet ord for premium-klasse produktteknologi. Dette kan påvises ved hjælp af mange eksempler – fra mekaniske og elektromekaniske udløser mekanismer til integration-kompatible værktøjer. Fokus er altid på kundernes fordel – og som, forståeligt nok, omfatter DAPTIQ løsninger.

 

Intelligenskvotient

Evnen til at udveksle data i realtime og kommunikation mellem produkter og med den centrale produktion kontrollere gør Systemværktøjer smart og hjælper med at tilrettelægge arbejdsgange mere effektivt samtidig med at undgå fejl. Dette omfatter også linke til augmented reality systemer – som bruges til intelligente arbejdstager vejledning.

 

WORK

 

 

CHECK

 

 

STORE

 

Intelligent arbejdstager vejledning og meget mere.

En produktion planlægning og kontrol system (PPC) er ofte et kerneelement i dagens produktionsmiljøer. Værktøjsløsninger som MANOSKOP® 766 DAPTIQ tillade sådanne systemer at styre processer og arbejdsgange, mere sikkert og mere effektivt og afkorte induktion gange. PPC kan sende beskeder til visningen på MANOSKOP®, give instruktioner, læse data og justere indstillingerne.

 

Det er også helt realistisk at bruge værktøjet i en blandet virkelighed. Baseret på realtime data MANOSKOP® 766 DAPTIQ sender til PPC sammenholdt med fastener sekvenser gemt i PPC, lokationen fastener kan instruktioner og resultaterne af den stramning handling være transmitteres direkte til arbejderen ved hjælp af en AR visir. Arbejderen ser begge placeringen af fasteneren vises på visir og drejningsmoment, han eller hun søger. Dette giver mulighed for den menneskelige fejl faktor skal reduceres til et minimum. I processen, PPC har automatisk adgang til alle fastener detaljer – de er sikkert dokumenteret på et centralt sted uden nogen yderligere handling af brugeren.

Alle indstillinger automatisk.

Jo tættere processer bearbejdes i takt, jo større betydning får den proaktive planlægning af testudstyrskontrollen. Derfor tillader STAHLWILLE at forbinde softwaren TORKMASTER og dermed intelligensen bag den fuldautomatiske kalibreringsindretning perfectControl med forvaltningen af testudstyr og CAQ-systemet. Hvis CAQ-systemet konstaterer, at et værktøj skal kalibreres om kort tid, kan det igangsætte en tilsvarende proces. Brugeren skal blot lægge værktøjet i kalibreringsindretningen. Taggede momentnøgler registreres også her, når de kommer nærmere. Alle forberedte kontrol- og kalibreringsindstillinger foretages automatisk af perfectControl. Når kalibreringen er afsluttet, har systemet de pågældende data til dokumentationen til rådighed. Det samme gælder forøvrigt for kontrollen af om et værktøj stadig arbejder inden for tolerancen. Også testapparatet SmartCheck DAPTIQ kan aktiveres via CAQ-systemet.

Mere sikkerhed med indholdskontrol.

Værktøjsstatus har for mange virksomheder en væsentlig betydning. Overalt, der hvor mistede eller glemte dele på arbejdspladsen senere kan fremkalde skader, er den obligatorisk. Dertil kommer: Jo tidligere en manglende del registreres, jo færre nedetider opstår der i forbindelse med anskaffelsen af en erstatning eller på grund af unødvendige veje. Værkstedsvognen DAPTIQ tillader nu værktøjsstatus til hver en tid just in time: Brugeren skubber den blot ind i Reading Station DAPTIQ, der udlæser værkstedsvognen og det indeholdte værktøj vha. Radio-Frequency Identification (RFID) samt sammenligner og dokumenterer aktuelle og nominelle data med hinanden. Dermed er der intet tab, som går ubemærket hen.

Afsted til en ny verden.

STAHLWILLE er kendt for sin nærhed til kunderne. Sammen med kunden at bringe produkter og løsninger til start, hører til virksomhedens DNA. Det er ikke anderledes med DAPTIQ løsninger. Hvis du ønsker det står STAHLWILLE ved din side med råd og dåd.

Hvis man i sine processer ønsker at integrere værktøjsløsninger, der kan forbindes med hinanden – uanset om det er i produktionen, kvalitetssikringen, testudstyrskontrollen, værktøjsadministrationen eller et andet område – er man perfekt hjulpet med DAPTIQ. Alle DAPTIQ produkter og løsninger kan via deres åbne interface aktiveres direkte fra de pågældende systemer og integreres i disse.

Med din pålidelige partner.

For os er forholdet til kunden mere end blot rent salg. Kontakt vores ekspertteam. Det står altid til din rådighed, og finder altid den passende løsning til dig. Lad dig inspirere af den forbundne verden hos STAHLWILLE.

Enhver virksomhed, der har brug for flere oplysninger om mulighederne ved netværk, om hvordan DAPTIQ kan bruges med god effekt i sit eget arbejdsmiljø, kan regne med STAHLWILLE eksperter til at give svar vedrørende digitalisering, networking og industri 4.0. de vil også være glad for at støtte dig i planlægning og gennemførelse af din integration bevæger sig ved hjælp af DAPTIQ løsninger. Læs mere i vores DAPTIQ brochure.

Kontakt

Hvis du vi høre til vores net af autoriserede specialforhandlere, er du velkommen til at kontakte os!

 

Via telefon på
+49-202-4791-0 eller via e-mailadressen partnerservice(at)stahlwille.de

 

Kundekommentarer

„Du ved ikke, hvad præcision er før du har holdt STAHLWILLE værktøj i din hånd.“
„Jeg ved STAHLWILLE værktøj er lidt dyrere. Men nøjagtigheden, det ergonomiske design og forbedrede effektivitet gør det umagen værd.“
„Når det kommer til momentbespænding, skal jeg bruge optimal ydelse. Jeg kan stole på at STAHLWILLE giver mig det “
„Vi har haft brug for at erstatte vores værktøjer langt sjældnere, efter vi er konverteret til STAHLWILLE. Kvalitet betaler for sig selv.“