22.11.2019 | Kategori : Messer

OVERBEVISENDE SYMBIOSE MELLEM FORM OG FUNKTION

Momentskruetrækkeren TORSIOTRONIC er guld-prisvinder af German Design Award 2020


TORSIOTRONIC, den globalt første elektromekaniske momentskruetrækker fra STAHLWILLE, fik tildelt prisen som "Gold"-prisvinder af German Design Award 2020. Med funktion, ergonomi og et innovativt koncept kunne TORSIOTRONIC overbevise i en konkurrence, der anses for at være retningsgivende i det internationale designlandskab.

Præmieringen med et "Gold"-segl står for særligt fremragende ydelser og tildeles kun én gang i hver kategori. "Vi glæder os ganske særligt over German Design Award 2020", forklarer STAHLWILLE direktør Winfried Czilwa. "Det er en af de få awards med ægte merværdi, fordi vurderingen foretages af en uafhængig ekspertjury. Udmærkelsen af vores momenskruetrækker viser, at vi er på rette vej med designet og produktsproget. Vi har altid kundernes behov i centrum. Vi følger ideen om at forbinde funktion og ergonomi med æstetisk design."

Som eneste elektronisk målende momentskruetrækker råder TORSIOTRONIC over en patenteret mekanik, der udløser både hørbart og mærkbart, når det digitalt indstillede nominelle drejningsmoment nås. Her måler værktøjet så præcist, som kun et elektronisk momentprodukt kan gøre det. Brugere får fordel af højere processikkerhed og præcision. Fintandsskralden med en arbejdsvinkel på kun 4,5 grader, mange programmeringsmuligheder og et micro-USB-interface gør TORSIOTRONIC til det ideelle værktøj, når der kræves en dokumentation af arbejdstrinnene, der skal anvendes lave omdrejningsmomenter eller der skal følges komplekse skruefunktionsdiagrammer.

 

Om German Design Award

German Design Award, der første gang blev uddelt i 2012 er blandt de mest anerkendte designkonkurrencer i hele verden og er meget velanset på tværs af fagkredsene. Antallet af tilmeldinger overskred i år 5.000. Den store internationale resonans underbygges af deltagerantallet: Andelen af internationale indsendelser lå på omkring 55 procent. Juryen ved German Design Award 2020, der bestod af knap 40 medlemmer, var sammensat af designkendere fra økonomi, undervisning og videnskab samt udformningsindustrien. Alle jurymedlemmer er anerkendte eksperter inden for deres områder.