11.12.2019 | Kategori : Messer

STAHLWILLE PÅ SPS I NÜRNBERG

Vi sætter pris på tilspænding


På dette års SPS i Nürnberg præsenterede STAHLWILLE den via NarrowBand IoT tilsluttede momentnøgle og viste med Pay per Click fremtiden for datadrevne forretningsmodeller inden for håndværktøjsindustrien.

Stigende krav til kvalificerede forskruninger og digitalisering kræver inden for de industrielle produktions-, reparations- og vedligeholdelsesprocesser dyrere omdrejningsmomentteknik. Vigtige faktorer i denne forbindelse er tilgængeligheden af driftsmidlerne og korrekt funktion på anvendelsestidspunktet.

De elektromekaniske momentnøgler fra STAHLWILLE kan integreres i MindSphere-økosystemet. Via indkommende anvendelses- og tilstandsdata genererer de merværdier og muliggør brugerafhængige forretningsmodeller, som Pay per Click. Høje investeringer er dermed fortid. I en allroundpakke får virksomheder altid arbejdsdygtige driftsmidler til omkostninger, der kan beregnes. Kalibreringer og vedligeholdelser af momentnøgler er indbefattet. Da man kender momentnøglens tilstand, som f.eks. tidspunktet for næste kalibrering, antallet af foretagne udløsninger eller eventuelle overbelastninger, kan man via udskiftningsservice på forhånd stille driftsmidler klar.

Dermed går STAHLWILLE sammen med medlemmerne i MindSphere World nye veje – fra produktet til den kontinuerlige anvendelse af services. Yderligere applikationer, som en intelligent arbejderledelse til reduktion af brugerfejl, fleksibilisering af indsættelsen af personale og øgning af produktiviteten er planlagt.

Interesser du dig for emnet Pay per Click og produkter, der kan forbindes fra STAHLWILLE og vil du gerne vide mere?

Din kontakt:

David Schoenen
Head of Business Development Digital Transformation / DAPTIQ

schoenen(at)stahlwille.de