06.03.2020 | Kategori : Produkter

ALT ANDET END KUN VARM LUFT! STAHLWILLE VED SCHROEDER FIRE BALLOONS.

Meet the STAHLWILLE Tool Experts – afsnit 5


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Lad brænderen hvæse som en drage endnu en gang, slip snorene og så ellers »Held og lykke på turen«!

Så er det afsted op i luften med varmluftballonen – og til næste afsnit af STAHLWILLE Tool Experts! I dag er vi gæster hos den eneste varmluftballon-landmand i Tyskland – hos Theo Schroeder fire balloons GmbH!

"Ballonflyvning er for mig den skønneste måde at tage på tur", siger René Krämer, direktør i den over 34 år gamle traditionsvirksomhed i det pfalziske Schweich. Hver år bygger omkring 25 medarbejdere 50 balloner – enten i den klassiske ballonform, men også i helt individuelle former som klovne, katteansigter eller tekander.

Men før ballonen kan lette, skal der klares utallige arbejdstrin. Startende ved fletningen af kurven, syningen af ballonhylsteret og til montering og vedligeholdelse af brænderen. Alle dette arbejde udføres manuelt.

At alt skal være 100% sikkert ved 8.000 hk og flyvning i flere titusinde fods højde er en selvfølge. Derfor satser fire balloons på kvalitetsværktøj fra STAHLWILLE. Alene ved de mange forskruninger på flasker og brændere gælder der meget forskellige tilspændingsværdier, som skal overholdes. Her hjælper STAHLWILLE MANOSKOP® 730, der er særligt hurtigt at indstille og samtidigt sørger for sikkerhed.

Men også konventionelt værktøj som STAHLWILLE skruetrækkere, fintandsskralder eller tænger anvendes hver dag af medarbejderne på værkstedet.

Og det på grund af mange års overbevisning: "Jeg er helt sikker på: Den første skruetrækker, som min far lagde i min hånd, kom fra STAHLWILLE", slutter René Krämer.

Men prøv selv at indtage et nye perspektiv og oplev STAHLWILLE Tool Experts spændende arbejde – hos Theo Schroeder fire balloons GmbH!

Please accept marketing-cookies to watch this video.
MEET THE STAHLWILLE TOOL EXPERTS - SCHROEDER FIRE BALLOONS