23.04.2020 | Kategori : Produkter

HI-LOK VÆRKTØJER

Det patenterede sikkerhedsplus.


HI-LOK undersænkningsnitter er utroligt populære inden for luft- og rumfarten, da de giver mulighed for at skabe pålidelige forbindelser selv i sikkerhedskritiske, trange omgivelser. Lige nøjagtigt her hjælper den kompakte og patenterede HI-LOK skralde fra STAHLWILLE. Din ekstra fordel: Til forskel fra HI-LOK skralder fra andre producenter har de den højst mulige Foreign Object Damage (FOD)-forebyggelse.

Oprindelige HI-LOK skralder er konventionelle skralder med udboret værktøjsoptag til optagelse af en unbrakonøgle. Problemet: Der mangler en låsning af værktøjet ved hjælp af kugle eller stift. Skralden er ikke længere FOD-sikker.

Sådan er det ikke for vores patenterede STAHLWILLE HI-LOK skralde: Her skubber unbrakonøglen kuglesikringen til side. Så snart unbrakonøglen bliver fjernet, glider den tilbage på sin plads.

 

Vores nye HI-LOK boltsæt 40a/40aD/16/2 indeholder udover 1/4" HI-LOK skralden ti topnøgleindsatser, en forlænger og seks vinkelskruetrækkere, der er anbragt i en sætkasse af robust og let ABS-kunststof. Det ekstra Tool-Control-System-indlæg (TCS) sørger med signalfarven gul for, at man med et hurtigt blik kan se om sætkassen er komplet.

 

80 tænder

80 tænder giver mulighed for en arbejdsvinkel på kun 4,5° – for særligt præcist arbejde på begrænset plads.

FOD-sikker

STAHLWILLE HI-LOK skralden kan optage en unbrakonøgle samt enhver oprindelig 1/4"-indsats med kuglerille eller boring, og sikrer alligevel det tabsfri arbejde med topnøgleindsatser.

Bittesmå værktøjer

HI-LOK forbindelser er særligt små og kræver tilsvarende små værktøjer. Jo højere er kravene til FOD-sikkerheden.

Specielle vinkelskruetrækkere

Der fås vinkelskruetrækkere i tommer og meter og forlængere i tre længder.

Topnøgleindsatser

Sættet indeholder ti topnøgleindsatser (sekskant og dobbeltsekskant) med STAHLWILLE Anti-Slip-Drive (AS-Drive)-profil: Derved muliggøres der høje kraftoverførsler på siderne af skruer og møtrikker uden at beskadige disse.

 

Tekniske detaljer