14.10.2019 | Kategori : Selskab

STAHLWILLE HAR LICENS TIL AT KALIBRERE.

Højeste præcision: En konstant opgave.


[Translate to Danish:] [Translate to Deutschland - English:]

Hvordan sikrer man, at kunder ved besked om et momentværktøjs præcision? Hvordan sørger man for, at sådanne produkter kan kontrolleres helt nøjagtigt og ved behov kan føres tilbage til den nationale standard? STAHLWILLE har kendt svaret i mere end 20 år: Standarder og direktiver er nøglen.

STAHLWILLE har tidligt erkendt betydningen af standardiseringen og kalibreringsteknikken. I 1997 fik virksomheden som Tysklands første momentnøgleproducent akkrediteringen fra den tyske kalibreringstjeneste (Deutscher Kalibrierdienst). Og dermed licens til at tilbageføre målestørrelsen omdrejningsmoment til den nationale standard og udstede kalibreringscertifikater. I dag er kalibreringslaboratoriet hos STAHLWILLE akkrediteret af DAkkS iht. DIN EN ISO/IEC 17025:2005.

STAHLWILLE opfylder alle krav i den tekniske specifikation 16949 – en nødvendig egenskab for at kunne kalibrere momentværktøjer til underleverandører til automobilindustrien. Samtidig opfylder STAHLWILLE laboratoriet DIN EN ISO 9001:2008 – hvilket gør dem til den ideelle partner for alle, der er certificeret iht. kvalitetsledelsessystemet 9001.

For at opnå en sådan position, skal man have et omfattende knowhow inden for kalibrerings- og måleteknik. Knowhow, som man kan bruge i udviklingen og produktionen af momentværktøjer. Ikke overraskende, at STAHLWILLE produkter hører til de mest præcise på markedet.

En status, som STAHLWILLE ikke stiller sig tilfreds med. Derfor samarbejder man i nationale og internationale udvalg for at videreudvikle direktiver og standarder. Derfor har STAHLWILLE været inddraget i udarbejdelsen af den nye standard til kalibrering af momentnøgler – DIN EN ISO 6789:2017 – og implementerer den som en af de første virksomheder i produktion og laboratorieteknik. Ved en kalibrering af momentnøgler iht. del 2 i den nye standard får kunder dermed flere oplysninger om værktøjets måleusikkerhed.

[Translate to Danish:] [Translate to Deutschland - English:]
[TRANSLATE TO DANISH:] [TRANSLATE TO DEUTSCHLAND - ENGLISH:]

[Translate to Danish:] [Translate to Deutschland - English:]