12.03.2023 | Kategori : Succeshistorier

Vedligeholdelse af fly i transit: STAHLWILLE sørger for effektivitet og sikkerhed


[Translate to Danish:]

Ferierejsende oplever igen og igen, hvor sårbare fly, og hvor følsom lufttrafikken er. Selv de mindste forstyrrelser fører til alvorlige forsinkelser. Det er ikke meget anderledes inden for godstransport. Derfor er Direct Maintenance GmbH afhængig af værktøj fra STAHLWILLE. I Köln/Bonn Lufthavn er man bl.a. ansvarlig for, at op til 24 fragtfly om dagen letter fra startbanen uden tekniske problemer.

For internationale logistik- og luftfragtvirksomheder afhænger alt af, om deres fly er parate og til rådighed, da hurtig og frem for alt rettidig flytransport bliver stadig vigtigere i den globaliserede verden. I 2021 blev der transporteret 66 millioner tons luftfragt på verdensplan. Det var mere end før Corona-pandemien, som forårsagede et foreløbigt lavpunkt på stadig imponerende 56 mio. ton i 2020.
 

Aircraft On-Ground-Service: Tidspres, sikkerhed, pålidelighed

I Tyskland udgjorde den transportmængde, der blev transporteret med fly i 2021, ca. 5,28 millioner tons. Lufthavnen i Köln/Bonn „Konrad-Adenauer“ afviklede 0,97 mio. af disse flyvninger. Det gør lufthavnen til det tredjevigtigste knudepunkt for den tyske luftfragttrafik til Frankfurt am Main og Leipzig/Halle. Det er ikke underligt, at et af verdens største luftfragtvirksomheder driver et logistikknudepunkt her. Den håndterer 22 til 24 fragtfly om dagen. De skal så at sige vedligeholdes undervejs – det vil sige „i transit“. Og ingen af dem må blive på jorden for længe.

Servicekravene er tilsvarende høje, bekræfter Direct Maintenance GmbH, hvis team tager sig af logistikvirksomhedens flyflåde på stedet. Deres serviceteknikere skal sikre den højeste sikkerhed og pålidelighed, samtidig med at de skal overholde en stram tidsplan. Derfor valgte virksomheden værktøj fra STAHLWILLE.
 

Bredt luftfartssortiment

Naturligvis: Når du skal arbejde hurtigt, håndtere ekstremt dyre komponenter, og præcisionen i dit arbejde er med til at sikre flyets sikkerhed, vil du have værktøj, der ikke går på kompromis. Værktøj som man 100 procent kan stole på til hver en tid.

"STAHLWILLE giver os mulighed for at arbejde effektivt med deres værktøjsløsninger og tilbyder samtidig den påkrævede sikkerhed."

Michael Pohensky, Stationsleder Direct Maintenance Köln-Bonn
 

Det meste af arbejdet kræver mobile værktøjsopbevaringssystemer, såsom værktøjskufferter eller -vogne. Pohensky: "Alt er overskueligt anbragt i fuldt udtrækkelige skuffer og er hurtigt klar til brug. Det gør det lettere at arbejde effektivt."

Effektiv FOD-beskyttelse

STAHLWILLE overlader heller ikke noget med hensyn til sikkerhed: Værktøjsdesignet er udført uden skruer, der kan løsne sig, gå tabt og forårsage "Foreign Object Damage" (FOD) under drift. QuickRelease garanterer også maksimal sikkerhed mod tab af påsat værktøj – det eneste låsesystem, der sikkert låser alle elementer, fra nøgle via forlængeren/led til top, uden at det kræver ekstra plads. Og takket være Tool Control System (TCS) kan du straks se, når der f.eks. mangler en top eller forlænger i værktøjsvognen eller transportkassen.

Du lægger mærke til det: Som en mangeårig partner til luftfartsindustrien ved STAHLWILLE, hvad der er vigtigt – og er der for at hjælpe teknikerne med præcis de produkter, de har brug for!

[Translate to Danish:]
[TRANSLATE TO DANISH:]

[Translate to Danish:]