Virksomheden


En virksomhed som STAHLWILLE, med rødder og traditioner forankret i den hjemlige jord kombineret med et stort internationalt sigte, vil altid have masser af nyheder at fortælle. Denne side leverer store mængder af up-to-date information om både virksomheden og varemærket.

Made in Germany siden 1862

Længe inden Made in Germany blev til et kvalitetsmærke, var den højeste kvalitet allerede det altafgørende for Eduard Wille inden for udvikling og produktion. I Wuppertal-Cronenberg opførte han en af Europas mest moderne værktøjssmedjer. Hans produkter blev hurtigt utroligt velansete.

Mennesker skaber succeser

Siden da har STAHLWILLE været en ansvarsbevidst arbejdsgiver, idet firmaets grundlægger allerede den gang vidste: At uden engagerede medarbejdere er selv det bedste produkt intet værd. I dag deler de ansatte hos STAHLWILLE – i øjeblikket over 600 – stadig samme lidenskab for værktøjer.

Uden forbehold og tro mod sin beliggenhed

Som en af få virksomheder inden for værktøjsbranchen er STAHLWILLE stolt over sit anlæg i Tyskland. Kun her er der mulighed for at indfri det høje kvalitetskrav: Hvert enkelt produkt skal overgå standardværdierne. STAHLWILLE udvikler og producerer med moderne processer på alle sine tre anlæg i Tyskland.

Salg – i hele verden

55 procent af produktionen eksporterer STAHLWILLE til over 90 lande. Virksomheden leverer til et vidtforgrenet net af distributører og har egne salgsselskaber i USA og Kina.

Udmærket!

STAHLWILLEs kvalitetskrav afspejler sig i flere udmærkelser – deriblandt for eksempel den eftertragtede iF design Award i kategorien industridesign. STAHLWILLE har allerede modtaget denne pris fire gange: I 2011, 2013, 2014 og i 2017. I 2015 blev virksomheden derudover nomineret til German Design Award.

Selskab
Ny administrerende direktør hos Stahlwille Nordic A/S

Det bliver den 44-årige Anders Gram, som fremover skal stå i spidsen for Stahlwille Nordic A/S, hvor han skal fortsætte og sikre en stabil udvikling af virksomheden. Anders Gram kommer fra en stilling som Chef for Markeds- og Kompetenceorganisationen hos Würth Danmark A/S, hvor han senest har haft ansvaret for selskabets markeds- og...

Detaljer
[Translate to Danish:] [Translate to Deutschland - English:]
Selskab
STAHLWILLE HAR LICENS TIL AT KALIBRERE.

STAHLWILLE har tidligt erkendt betydningen af standardiseringen og kalibreringsteknikken. I 1997 fik virksomheden som Tysklands første momentnøgleproducent akkrediteringen fra den tyske kalibreringstjeneste (Deutscher Kalibrierdienst). Og dermed licens til at tilbageføre målestørrelsen omdrejningsmoment til den nationale standard og udstede...

Detaljer
Selskab
INTERNATIONALT SALES MEETING

Det glæder os meget, at vi kan byde velkommen til 15 kolleger fra 13 lande til dette års internationale sales meeting (ISM) på vores hovedsæde i Wuppertal. Vi skabte allerede ISM for mange år siden for at informere massivt om produktnyheder og virksomhedsgruppens strategiske orientering.

Detaljer
Flere nyheder