Innovation på baggrund af tradition


I mere end 150 år har navnet STAHLWILLE stået for bestræbelsen efter perfektion. Firmaets grundlægger Eduard Wille satte et mål, som medarbejdere den dag i dag føler sig forpligtet overfor: Intet mindre end at udvikle det bedste værktøj sammen med kunden.

Made in Germany siden 1862

Længe inden Made in Germany blev til et kvalitetsmærke, var den højeste kvalitet allerede det altafgørende for Eduard Wille inden for udvikling og produktion. I Wuppertal-Cronenberg opførte han en af Europas mest moderne værktøjssmedjer. Hans produkter blev hurtigt utroligt velansete.

Mennesker skaber succeser

Siden da har STAHLWILLE været en ansvarsbevidst arbejdsgiver, idet firmaets grundlægger allerede den gang vidste: At uden engagerede medarbejdere er selv det bedste produkt intet værd. I dag deler de ansatte hos STAHLWILLE – i øjeblikket over 600 – stadig samme lidenskab for værktøjer.

Uden forbehold og tro mod sin beliggenhed

Som en af få virksomheder inden for værktøjsbranchen er STAHLWILLE stolt over sit anlæg i Tyskland. Kun her er der mulighed for at indfri det høje kvalitetskrav: Hvert enkelt produkt skal overgå standardværdierne. STAHLWILLE udvikler og producerer med moderne processer på alle sine tre anlæg i Tyskland.

Salg – i hele verden

55 procent af produktionen eksporterer STAHLWILLE til over 90 lande. Virksomheden leverer til et vidtforgrenet net af distributører og har egne salgsselskaber i USA og Kina.

Udmærket!

STAHLWILLEs kvalitetskrav afspejler sig i flere udmærkelser – deriblandt for eksempel den eftertragtede iF design Award i kategorien industridesign. STAHLWILLE har allerede modtaget denne pris fire gange: I 2011, 2013, 2014 og i 2017. I 2015 blev virksomheden derudover nomineret til German Design Award.

STAHLWILLE I DAG

Innovative værktøjer

100%

Made in Germany

Mere end

600

højkvalificerede

medarbejdere

Eksport til over

90

lande i verden

STAHLWILLE kvalitet

Når det gælder kvalitet går STAHLWILLE ikke på kompromis. Virksomhedens produkter fremstilles under de strengeste kvalitetskontroller på tre anlæg i Tyskland. De mest moderne produktionsprocesser og anvendelsen af førsteklasses materialer sikrer de laveste tolerancer. Ikke mindst skaber nærheden til kunden og vores viden om produktionsprocesser og krav innovationer, som markedet virkelig har brug for.

Fabriksrundvisninger og kurser

STAHLWILLE medarbejdere

For at kunne tilbyde kunder den høje kvalitet og innovationskompetence, som de forventer af STAHLWILLE, satser virksomheden på højt kvalificerede og engagerede medarbejdere. Der er allerede 600 – og der kommer hele tiden nye mennesker. Vil du være en del af vores team? Så send os en ansøgning!

Karriere med STAHLWILLE.

 

STAHLWILLE globalt

STAHLWILLE er tæt på kunden overalt: Et fintmasket salgsnet og en effektiv logistik sørger for, at produkter altid hurtigt når deres bestemmelsessted. Mere end 100 distributører og specialforhandlere på stedet hjælper brugere på hele kloden med råd og dåd, lige som de erfarne anvendelsesteknikere fra STAHLWILLE.

Kundestemmer

Kundekommentarer

„Du ved ikke, hvad præcision er før du har holdt STAHLWILLE værktøj i din hånd.“
„Jeg ved STAHLWILLE værktøj er lidt dyrere. Men nøjagtigheden, det ergonomiske design og forbedrede effektivitet gør det umagen værd.“
„Når det kommer til momentbespænding, skal jeg bruge optimal ydelse. Jeg kan stole på at STAHLWILLE giver mig det “
„Vi har haft brug for at erstatte vores værktøjer langt sjældnere, efter vi er konverteret til STAHLWILLE. Kvalitet betaler for sig selv.“