Succes kræver talenter


Vores team gør os stærk. Og det udvikler sig konstant. Derfor tilbyder STAHLWILLE dig mange muligheder. Både inden for udvikling, produktion, logistik og i salgsafdelingerne. På denne side får du mere at vide om karrieremulighederne hos STAHLWILLE. Uanset om vi har ledige stillinger, er du altid velkommen til at kontakte os for at se, om du kan overbevise os om, at det er dig vi har været på udkig efter?

Lokal

 

Som en mellemstor traditionsrig virksomhed har vi vores rødder i Bergisches Land og i Tyskland – og føler os samtidigt hjemme i verdenen. Vi tager vores ansvar som instruktør og arbejdsgiver lige så alvorligt som kundernes ønsker. Den kompromisløse kvalitet opstår kun i et team og i et klima med gensidig anerkendelse.

 

Innovativ

 

For STAHLWILLE teamet har kvalitetsmærket "Made in Germany" stor betydning. Det er vores mål at finde de bedste løsninger til vores kunder. Det gør vi ved at være åbne for ideer. Folkene hos STAHLWILLE betragter verdenen med brugerens øjne og tænker ud over horisonten. Derfor er vi blevet en af TOP100 produktudviklerne i Tyskland.

 

International

 

Navnet STAHLWILLE er kendt i hele verden. Mere end 600 ansatte på tre anlæg i Tyskland, vores internationalt definerede anvendelsesteknik samt et globalt salgsnet arbejder hver dag på at indfri vores løfte om den højeste kvalitet og udvide virksomhedens markedsposition yderligere.

 

YOUR FUTURE WITH STAHLWILLE

Repræsenteret i over

100

lande

Mere end

600

højtkvalificerede
medarbejdere

Over

150

års tradition

Ingen kategorier tilgængelige.

 

I øjeblikket er der ingen ledige stillinger hos vores firma, men vi er altid ivrige efter at møde interessante mennesker.

Hvorfor skal du ikke kontakte os for at se, om du kan overbevise os om, at vi har været på udkig efter jer hele tiden?

 

Medarbejderstemmer

"Sympatiske kolleger – og det fælles mål om at skabe det bedste værktøj. Det er indbegrebet af STAHLWILLE for mig."
"Godt nok har vi flere forskellige anlæg – men når alt kommer til alt er vi en stor familie."
"Dejligt, når man ved siden af arbejdet kan deltage i sportsarrangementer som f.eks. Schwebebahnlauf sammen med sine kolleger."
"Altid, når jeg præsenterer kunder for værktøjsløsninger, mærker jeg min egen fascination for vores produkter."